Fedagsmysin omistaa ja sitä hallinoi YO ZEN Oy.

Toimitusehdot

Meille on tärkeää, että saat tutustua tuotteisiimme rauhassa. Fredagsmysin tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautusoikeus koskee myös alennustuotteita. Huomioithan, että määrämittaan leikattuja kankaita ei voi vaihtaa tai palauttaa.

Kaikissa vaihtoja, palautuksia tai reklamaatioita koskevissa kyselyissä voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme shop(a)fredagsmys.fi tai +358 40 6652 052 (ma-pe 9-15).

Palautukset

Fredagsmysin kaikilla tuotteilla on aina 14 vuorokauden palautusoikeus (lukuunottamatta määrämittaan leikattuja kankaita). 

Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön, myyntikuntoinen, alkuperäispakkauksessa ja sisältää kaikki tuotteen osat. Palautus on tehtävä 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanotosta.

Palautettavan tuotteen mukaan liitetään täydennetty palautelomake, joka on tilauksen yhteydessä. Voit myös kirjoittaa vapaamuotoisen kirjeen, josta käy ilmi tilausnumerosi. Kun olemme vastaanottaneet ja tarkistaneet palautuneen tuotteen hyvitämme palautetun tuotteen hinnan.

Palauta tuotteet käyttäen postin asiakaspalautusta. Alkuperäisen tilauksen lähetyskuluja ei palauteta. Palautuksen (pois lukien reklamaatiot) hyvitettävästä summasta vähennetään palautuskulut 3€ jos tilauksen kokonaissumma jää palautuksen jälkeen alle 120€. Emme korvaa erillislähetyksiä.

Asiakaspalautukseen merkitse seuraavat tiedot:

ASIAKASPALAUTUS  / 648560

YO ZEN Oy

Moreenitie 15 L 3

90620 Oulu

Jätä alle 3 cm paksu kirje

Reklamaatiot

Mikäli tuotteessa tai toimituksessa on ilmennyt virhe, pyydämme teitä olemaan viipymättä yhteydessä asiakaspalveluumme shop(a)fredagsmys.fi tai +358 40 6652 052 (ma-pe 9-15). Mainitse yhteydenotossa tilausnumero nopeuttaaksesi asian käsittelyä.

Maksaminen

Verkkokaupan hinnat ovat euroissa ja sisältävät Suomen arvonlisäveron (24%). Pidätämme oikeuden muuttaa hintoja.

Voit maksaa tilauksesi käyttäen PayPalia tai Visma Payta.

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

PayPal palvelulla voit myös maksaa luottokortillasi tai PayPal -luotolla.

Lue lisää palvelusta ja sen ehdoista www.paypal.com

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)

Sähköposti: helpdesk@vismapay.com

Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)

Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Tilaukset

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, saat siitä tilausvahvistuksen tilauksen yhteydessä ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Fredagsmys varaa oikeuden peruuttaa tilauksen, jos varastosaldoissa ilmenee virhe. Jos emme pysty toimittamaan tilausta tilausvahvistuksen mukaisesti, otamme sinuun yhteyttä ja voit peruuttaa koko tilauksen tai muuttaa sitä.

Kaikki tuotteet ovat Fredagmysin omaisuutta, kunnes ne on maksettu kokonaisuudessaan.

Toimitus

Tilaukset lähetetään käyttäen Postia. Tilaukseet lähetetään yleensä kolmen arkipäivän kuluessa tilauksen vast

Tilaukset lähetetään käyttäen Postia. Tilaukseet lähetetään yleensä kolmen arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Emme lähetä tilauksia viikonloppuisin tai juhlapyhinä. Asiakas on itse vastuussa kaikista EU:n ulkopuolelta tulevien tilausten tulli- ja verokustannuksista. Huomioi, että toimitusaika Suomen ulkopuolelle voi olla jopa 14 arkipäivää.

Varaamme oikeuden toimitusmaksujen muutoksiin. Toimitusmaksu Suomeen on 2,9/5,9€, riippuen voiko tuotteen toimittaa kirjeenä vai pakettina. Toimituskuluja ei palauteta. Jos vain osa tilauksesta palautetaan, palautuksen toimituskulut (3€) vähennetään palautettavien tuotteiden summasta.

Laki ja määräykset

Verkkokauppa noudattaa kaikessa toiminnassaan Suomen lakia ja Suomen lakia sovelletaan kiistatilanteissa.

YRITYKSEN TIEDOT

Fredagsmys

YO ZEN Oy

Moreenitie 15 L 3

90620 Oulu

shop(a)fredagsmys.fi

+358 40 6652 052 (ma-pe 9-15)

Y-tunnus: 2446011-6

Vastuuvapauslauseke

Teemme parhaamme, jotta verkkokauppamme tiedot ja toiminta olisivat ajan tasalla, mutta emme voi taata tätä.

Verkkokaupan kuvissa esitetyt värit voivat vaihdella riippuen käytetyn näytön asetuksista. Emme ota vastuuta värien paikkansa pitävyydestä. Koitamme kuitenkin esittää värit kuvissamme mahdollisimman luonnollisina. Jos teillä on kysyttävää väreistä tai muuten tuotteista, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme.